3D Yuniku

Dit is de bril van de toekomst. Yuniku is de eerste 3D-bril op maat van uw gelaatstrekken en biedt een optimaal zicht en comfort. Uw gezicht is uniek, met zijn eigen vorm, gelaatsuitdrukkingen en emoties. Druk uzelf uit. Bepaal uw stijl. Kies Yuniku.

Yuniku betekent 'uniek' in het Japans. Het staat voor dynamiek en intimiteit. Het is 's werelds eerste 3D-bril helemaal op maat van uw ogen. Een Yuniku-bril combineert 3D-scantechnologie met geavanceerde algoritmes en is volledig afgestemd op uw gezicht en gezichtsvermogen.

Hoe werkt het?
De eerste stap is een analyse van je visuele noden en gelaatstrekken. Wij scannen uw gezicht. Geavanceerde software berekent vervolgens de ideale positie van de glazen tegenover je ogen. Zo bent u zeker dat u niet alleen het best passende montuur hebt en geniet van uitzonderlijk comfort, maar dat uw bril ook uitstekend bij uw gezicht past. 
In een volgende stap kiest u een model uit de bestaande collectie. Op basis van de informatie die u geeft over uw levensstijl - of u nu dagelijks voor een computerscherm zit of als professioneel atleet door het leven gaat - worden de brillenglazen en het montuur afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

U ontdekt op het scherm hoe u eruitziet met de op maat gemaakte bril, waarna die 3D-geprint wordt. De glazen worden uiterst nauwkeurig geslepen. Daarna wordt het montuur er rechtstreeks rond geprint. Het resultaat is een ongelooflijke visuele ervaring en een gepersonaliseerde pasvorm.